Flyttstäd Göteborg

En flyttstädning kräver mer planering, tid och kraft än en vanlig veckostädning och det ställs dessutom högre krav på att den är korrekt utförd. Är inte flyttstädningen ordentligt gjord när nästa person ska flytta in i din bostad så finns det en stor risk att hyresvärden anlitar en städfirma som du har skyldighet att betala. Därför kan det vara skönt att låta en professionell flyttfirma göra jobbet åt en eftersom de har både kompetens och rätt utrustning.

Effektiv flyttstädning

Flytt GBG erbjuder effektiv flyttstädning i Göteborg av hög kvalitet vilket gör att du kan lägga din fokus på annat. Vi har ett väl inarbetat nätverk av samarbetspartners inom städbranschen och kan tack vare det erbjuda det mesta som har med flyttstäd att göra.

Flyttstäd omfattar allt från dammsugning till fönsterputs. Flytt GBG arbetar enbart tillsammans med städfirmor som delar vår syn på kvalitet och som precis som vi sätter kunden i centrum. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss.

Vitt kontor med öppen planlösning med flera flyttkartonger samt ett bord med kontorsstolar
Vi anpassar alltid vår flyttstädning efter just dina behov och så att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Hör gärna av dig och berätta vad du förväntar dig av vår flyttstädning.

Skräddarsydda tjänster

Varje kund är unik och det är även hans eller hennes behov och önskemål. Vi anpassar därför alltid alla städupplägg unikt för var och en så att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Hör gärna av dig och berätta vad du förväntar dig av vår flyttstädning. Tillsammans kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Så väljer du rätt leverantör av flyttstäd

Alla som flyttat någon gång vet hur stressigt det kan vara och hur mycket arbete som en flyttstädning innebär. Unna dig hjälp från någon som vet hur man städar efter en flytt och få en sak mindre att tänka på. Ett professionellt städföretag vet vad som krävs av en flyttstädning och har garanterat med sig den utrustning och de rengöringsmedel som behövs.

Att hitta rätt städfirma kan vara krångligt och därför har vi samlat några råd som förhoppningsvis kan vara till hjälp:

  • Leta upp några företag och informera dig om vad som ingår i deras städning.
  • Sök upp dem på till exempel Google och läs recensioner.
  • Begär offert från de som känns tänkbara och jämför sedan priser och tjänster.
  • Glöm inte bort RUT-avdraget – det gör mer än vad du kanske tro på priset.

Kontakta oss när det är dags för flyttstädning

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post för mer information om vår flyttstädning. Vi ser framemot att få hjälpa just dig med din flytt.

Flytt GBG samarbetar med olika städfirmor beroende på vilken ort som det skall flyttstädas på, för oss är alltid trygghet och kvalité de två viktigaste ledorden när det kommer till flyttstädning därför har vi valt våra samarbetspartner med omsorg.

Ring oss eller begär en flyttoffert för ett prisförslag och en kostnadsfri besiktning.

Flera flyttkartonger staplade på varandra samt städutrustning
Effektiv flyttstädning i Göteborg med FlyttGBG från Mölndal, Göteborg.