Flyttkartonger

När du ska flytta så behöver du riktigt bra flyttkartonger, både för att dina ägodelar ska kunna transporteras men även för att de ska skyddas från damm, smuts och stötar under hela flyttprocessen. Glöm inte att du kan använda lådorna även efter flytten, de passar nämligen utmärkt till förvaring.

Satsa på våra flyttkartonger

En flyttlåda av hög kvalitet ska gärna bestå av två lager wellpapp och man brukar säga att den ska tåla ungefär 25 kg innan den går sönder. Vi på Flytt GBG rekommenderar att du hyr eller köper flyttkartonger av oss eftersom vanliga lådor slits snabbare och lätt går sönder. Det lönar sig i längden att använda våra flyttlådor eftersom de är stabila, slitstarka och enkla att stapla.

Flyttkartonger från FlyttGBG
Satsa på våra flyttkartonger. Vi erbjuder flyttkartongen av hög kvalité.

Flyttkartonger av hög kvalité

Vi på Flytt GBG tillhandahåller även flyttkartonger till våra kunder om så önskas så att ni skall slippa att tänka på detta . Vi kör ut de till er i god tid innan flytten och hämtar de efter om ni inte önskar att behålla dem.

Flytt GBG tar idag 25 kr / kartong och man får tillbaka 10 kr / kartong vid återlämnande av kartongen om man nu inte vill behålla dem.

Flytt GBG rekommenderar ca 1 kartong per kvm boende plus 10 kartonger då brukar man klara sig bra.

Hur vet man att en flyttkartong har hög kvalitet?

En flytt innebär många beslut och ett av dem är om du ska skaffa flyttlådor eller om det duger med vanliga kartonger. Flytt GBG råder dig att hyra eller köpa flyttkartonger av oss eftersom de håller en hög standard.

Vi har listat några krav som vi tycker att du kan ställa på en flyttlåda:

  •  Möjlig att stapla
  • Kan stå emot väta
  • Flera lager wellpapp
  • Återanvändbar
  • Försedd med bra greppmöjligheter
  • En stadig botten

Tänk på hur du packar din flyttkartong

Flyttlådor av hög standard kan naturligtvis bli trasiga men då beror det troligtvis på att man packat fel. Det ska ju naturligtvis få plats med mycket men det får inte bli för tungt. Om du kan lyfta flyttlådan från marken utan besvär så är den lagom packad. Ett gott råd är att fylla kartongen hälften hälften vilket betyder att du lägger det tyngsta i botten.

Många tycker att det är svårt att veta hur många flyttkartonger som behövs. Vi råder dig att beräkna att du bör ha en flyttlåda per kvadratmeter i ditt hem. Tänk på att bara använda det här tipset som ett riktmärke eftersom det i vissa fall behövs fler och i vissa fall färre flyttlådor.

Kontakt

Du är varmt välkommen att höra av dig via telefon eller e-post för mer information.

Tänk på hur du packar din flyttkartong
Hur packar du i din flyttkartong? Om du kan lyfta flyttlådan från marken utan besvär så är den lagom packad.